O projektu

Flavors of Styria – Okusi Štajerske je projekt, ki ga sofinancirata Evropska unija – Evropski sklad za regionalni razvoj in Republika Slovenija – Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Projekt združuje različne turistične akterje na območju štajerske regije in jih povezuje z integralnimi turističnimi proizvodi, ki so na trgu novi, zanimivi in imajo zgodbo – ponujajo turistu neko posebno doživetje.

Preko spletne strani in aplikacije je mogoče rezervirati svoj izlet/oddih/teambuilding – za skupine, posameznike in za družine. Možno je rezervirati samostojno storitev, npr. kosilo, smučarsko vozovnico, vožnjo z gondolo, vinsko degustacijo, adrenalinski izziv, kulturni ogled, prevoz …, poudarek pa je na že narejenih integralnih turističnih produktih, ki so kakovostno in smiselno sestavljeni in še vedno primerni za vsak žep. Od butičnih programov, ki vključujejo tudi rezervacije v najelitnejših evropskih restavracijah, ki se nahajajo v štajerski regiji, do skupinskih izletov z ugodnimi kosili ali pikniki. Preko spleta se rezervacija izvede precej enostavno – po vpisu vaših podatkov si še izberete način plačila (nakazilo na TRR ali plačilo s kartico). Po rezervaciji prejmete potrditev na e-naslov, ki ste ga vnesli; ko je plačilo izvedeno, vam pošljemo tako imenovani VAUCHER, s katerim ste upravičeni do izbranega programa. Če za kupljen program ni razpisanega točnega termina prihoda/odhoda, se morate zanj dogovoriti ob rezervaciji.

Projekt Flavors of Styria trenutno vključuje več kot 50 različnih ponudnikov, a ideja je, da obstoječim sproti dodajamo nove. Tako ponudnike in ponudnice zanimivih, novih turističnih storitev vljudno vabimo, da se nam pridružite. Kontaktirajte nas in dogovorimo se za srečanje, kjer dorečemo vse podrobnosti in vašo storitev uvrstimo v za to primerne produkte.

Scroll to Top