Moja babica je carica, moj dedek je superman

Moja babica je carica, moj dedek je superman

Cena: 80,00€ ena odrasla oseba in en otrok

Babice in dedki so tisti prijazni ljudje, ki ne postavljajo pravil, temveč se z otroci igrajo, jih peljejo na izlete in pripravijo najboljše domače jedi. V kolikor želite svojim vnučkom pričarati dan, ki si ga bodo zapomnili za vedno, pridite na štajersko in se prepustite že organizirani zgodbi, ki bo v dobro voljo spravila vsakega otročka. Živali so bile vedno otrokom dobra družba in če bi v otroku radi prebudili novo veselje, zanimanje ali le negujete že znanega, je pot tega izleta kot nalašč za vašo družino. Tudi za lačne želodčke bomo poskrbeli, spet v ambientu, ki bo otrokom zanimiv in ga bodo lahko raziskovali. Tesne vezi se spletajo, ko se otrok nauči nečesa novega, še tesnejše pa, ko se to nauči tudi njegov varuh – babica ali dedek.

80,00

Količina:

SKU babica-dedek Categories , , , , , , , , , , , ,

TRAJANJE: 1 dan

VODNIK: delno

PROGRAM:

10:00

Dan, namenjen babicam, dedkom in njihovim vnučkom pričnemo v dopoldanskih urah z obiskom Konjeniškega društva Pesnica. Po razgledu posestva se spoznamo z njihovimi konji. Spoznavali bomo navade živali, jahali v maneži (tudi začetniki). Po športnih aktivnostih in zabavnih igrah pa se bomo odpravili naprej.

Konjeniško društvo Pesnica je bilo ustanovljeno leta 1990. Po ustanovitvi so najprej načrtno pristopili k strokovnemu usposabljanju kadra, predvsem preko seminarjev Konjeniške zveze in konjeniške akademije. Kmalu pa so pričeli tudi s šolami jahanja in tudi pripravo konj za tekmovanja.
Pri učenju dajejo velik poudarek veterini, psihologiji konja in dresuri. Brez tega širšega poznavanja konja, tečajnik tudi ne more uspešno opravit zaključnega izpita.
Člani društva se zbirajo predvsem iz ljubezni do konj in zaradi druženja, tako ob jahanju v maneži in seveda najraje ob enodnevnih in večdnevnih terenskih ježah. Društvo šteje okrog 100 članov, v hlevu pa je 20 konj. Ukvarjajo se z jahalno šolo, šolanjem in prevzgojo konj, terenskim jahanjem, turističnim jahanjem, konjeniškimi igrami, vzrejo konj, terapevtskim jahanjem. Ponujajo penzione za konje ter prostor za piknike.

14:00

Pričakujejo nas v Pizzeriji Črni Baron, v Malečniku, kjer nas bo poleg odlične pizze zabaval tudi njihov otroški igralni park in mini živalski vrt.

Po bližnji poti iz Maribora proti Lenartu in Murski Soboti, natančneje v Malečniku, najdete Pizzerio Črni Baron, obdano z zelenjem v naravnem domačem okolju ob bistrem potoku z urejenim parkiriščem in veliko otroško deželo s številnimi igrali, v sprehajalnem parku pa ob mirnem ribniku najdete tudi mini živalski vrt.
V naravnem domačem okolju in intimnem ambientu, nam nudijo hrustljavo sočne pizze ter domačo hrano; najem konferenčne sobe; organizacijo praznovanja za rojstne dneve; prenočišča v dvoposteljnih sobah in apartmajih; pokrito lesno teraso s parkom; otroško deželo in mini živalski vrt; zimski vrt ter izurjen team z 20 letno tradicijo

16:00

Naša naslednja postojanka pa je Hiška zelišč, kjer se bomo najprej sprehodili po zeliščnem vrtičku in se naučili, kako zelišča blagodejno vplivajo na zdravje, potem pa nas čaka delavnica izdelovanja mila iz zelišč. Po koncu delavnice prejmemo tudi izdelan produkt, trud babice, dedka in vnučka ali vnučke.

18:00

Čudovito preživet dan zaključimo pod Pohorjem, v Pohorski kavarni, na najboljši tortici. Urejen imajo tudi igralni center, tako da bo res cel dan poln igre in smeha.

Scroll to Top