Štajerska v srcu

Štajerska v srcu

Cena: 350,00€ / za par

Pobeg iz vsakdanje rutine, čudovita zasebna soba, zakup spa-suite in čas samo za vaju. Kdaj ste si nazadnje privoščili nekaj dni in noči, ko ni pomembno nič drugega, le ljubezen? Razvajali vaju bomo z romantično večerjo ob soju sveč, romantičnim zajtrkom z razgledom na celoten Maribor, še cesta, ki diši po dobrem vinu je v obliki srca. Raziščite skrite kotičke štajerske in se potuhnite v njih.

350,00

Količina:

SKU stajerska-v-srcu Categories , , , , , , , , , , , ,

TRAJANJE: 3 dni

V ceno vključene nočitve z zajtrkom, zajtrk na Trikotni jasi, zakup spa-suite, romantična večerja, vožnja z letnimi sanmi, degustacija na srčkasti cesti, vstopnica za celodnevno kopanje in savnanje v hotelu Habakuk 4*

VODNIK: delno

PROGRAM:

1. DAN

Namestitev Pri Lešniku v popoldanskih urah. Po razgledu okolice, vaju vabimo v vajin zasebni spa-center pod motelom. V čisti zasebnosti uživata zakup spa-suite, ki vključuje finsko savno z barvno kromaterapijo in solnimi kristali, parno kopel, masažno kad, prho, udobno počivališče za 2 osebi in garderobo. Po sprostitvi vaju čaka prebujanje brbončič na posebni romantični večerji v prostorih restavracije Pri Lešniku. Nočitev.

2. DAN

Danes si bo potrebno zajtrk prislužiti. Odpeljeta se pod Pohorje, kjer se vzpneta na Trikotno jaso (cca.20 minutna hoja). Tam vaju čaka pozen zajtrk v stilu piknika na travi. Pustita se presenetiti, vse sestavine zajtrka so lokalno pridelane in zdrave. Po zajtrku nazdravita s penino in se v dolino odpeljita s poletnimi sankami; lahko pa se odpravita tudi peš.
Naslednja točka romantičnega vikend razvajanje se nahaja slabih 20 km od tukaj – Srčna vinska cesta v Svečini. Ustvarita nepozabne spomine in se fotografirajta nad cesto v obliki srčka; uživajta v krajši degustaciji odličnih vin na licu mesta in se prepustita petju ptičkov.
Popoldan preživita v mestu Maribor – na recepciji vajinega hotela vama bodo postregli z materialom, ki vama bo pomagal odkriti skrite kotičke mesta, znamenitosti, kakšno kavarno, ki dodatno ponudi tudi kos torte. Za večerjo si lahko izbereta kakšno vrhunsko mesto restavracijo, ali na recepciji hotela zaprosita, da vama uredijo rezervacijo na kakšnem priljubljenem obmestnem Izletniškem turizmu, ali Hiši vina, to so nenazadnje največji biseri regije. Nočitev v hotelu.

3. DAN

Samopostrežni zajtrk v hotelu. Po zajtrku se odpravita v Hotel Habakuk 4*, kjer se sprostita v čudovitem ambientu njihovih bazenov in savn. Vajin poseben pobeg od vsakdanjih opravil zaključita z gurmanskim kosilom v vrhunskem Jack&Joe Steak and Burger Club-u.

Scroll to Top