Teambuilding “Okus humorja” z Martino Ipša

Teambuilding “Okus humorja” z Martino Ipša

Edinstven program z veliko mero humorja, ki bo poskrbel za sproščeno vzdušje in kvalitetno preživet vikend s štajerskimi okusi.

219,99

Količina:

SKU Teambuilding "Okus humorja" z Martino Ipšo Categories , , , , , , , , , , , , , , Tag

Edinstven program z veliko mero humorja, ki bo poskrbel za sproščeno vzdušje in kvalitetno preživet vikend s štajerskimi okusi.

PROGRAM:

Namestitev v hotelu 3* v zgodnje dopoldanskih urah in pričetek delavnice.

Delavnica bo sestavljena iz dveh delov. V prvem delu bomo spoznavali teorijo humorja, kako sestaviti zgodbo da je zanimiva, kako pritegniti pozornost poslušalcev, kako napisati tekst in ga povezati v smiselno celoto, kako obvladati tremo in kako vso to znanje povezati, da bi lahko predstavili sebe in svojo zgodbo na način, ki je drugačen ampak prilagojen posamezniku, glede na njegov karakter. Po jutranji delavnici bomo predelali navodila za pisanje in pridobili potrebne veščine, ki bodo predstavljene v drugem delu delavnice, naslednji dan.

Med delavnico pavza s prigrizki, kavo, pijačo,..

Po delavnici, ki bo trajala okvirno 4 ure, organiziran prevoz do vinske kleti Dveri-Pax, kjer nadaljujejo več kot 800-letno benediktinsko tradicijo vinarstva. Uživali boste v prepletu okusov vrhunskih vin, med katerimi so številna posegla po najvišjih priznanjih na mednarodnih izborih vin. Kosilo in degustacija; ogled 450 let starega dvorca. Dan nadaljujemo z vožnjo do Svečinskih goric, do znamenite ceste v obliki srca, ki je postala mednarodna foto-točka. Z najbolj srčnim vinom okolice nas bodo vinarji pogostili, potem pa se odpravimo nazaj v hotel, ki je odlična izhodiščna točka za večerni odhod v center mesta – za vse nočne prevoze vam bo na voljo naša taxi služba.

Naslednji dan vas po kraljevem zajtrku lokalnih dobrot odpeljemo pod Pohorje. Tam vas čaka adrenalinska dogodivščina igre Paintball, vožnje s sedežnico in spusta v dolino s PohorJetom (letnimi sanmi), sredi hriba, v osrčju narave pa vas bomo pogostili s tipično lokalno dobroto, to je pohorski pisker. Po športno preživetem delu dneva se vrnemo v hotel, kjer sledi drugi del delavnice.

Danes bodo udeleženci delavnice predstavili kratke 3 minutne zabavne nastope na poljubno temo. Pred nastopi se bo vsak udeleženec lahko pogovoril s predavateljico in predstavil svoj del, ter ga ob njeni pomoči dodelal. Zvečer pa bodo udeleženci dobili možnost iz prve roke začutiti, kako je stati na odru, pred mikrofonom, z lučjo uprto v njih in to bo enkratna priložnost za premagovanje treme, pred publiko svojih kolegov. Vzdušje bomo naredili čim bolj klubsko in sproščeno, tako da bo izkušnja prijetna in zabavna. Vsi bodo komiki za en dan in to bo izkušnja ki bo ostala za vedno in bo uporabna v vseh vrstah javnih nastopov v prihodnosti.

Konec programa.

Delavnice bomo priredili glede na tematiko, ki ustreza naročniku.

DATUM: Po želji

MINIMUM PRIJAVLJENIH: 15 oseb

MAKSIMUM PRIJAVLJENIH: 50 oseb

TRANSFER: Vključen po programu

CENA VKLJUČUJE: Vse aktivnosti po programu

Cena

15-30 prijavljenih: 219,99€ / osebo
31-40 prijavljenih: 209,99€ / osebo
41-50 prijavljenih: 199,99€ / osebo

Scroll to Top